US Dollar  Euro  GB Pound  Australian Dollar  Svenska Kronor  Danske Kroner

doeltreffend vrouwen Nike Air Max 90 Hyperfuse PRM rode online cho5599

Prijs:€186.35  €92.28

Maak keuze:

 • UK 3=US 5=EU 35
 • UK 6=US 8=EU 39
 • UK 4=US 6.5=EU 37
 • UK 5=US 7.5=EU 38
 • UK 7.5=US 9=EU 41
 • UK 7=US 8.5=EU 40
 • UK 8=US 9.5=EU 42
 • UK 9=US 10.5=EU 43
 • UK 3.5=US 5.5=EU 36


 • Model: producten 2367
In winkelwagentje: decreaseincrease    

 • Product informatie
Het is officieel. Na het nieuws brak dat de New Orleans een naamswijziging deze week zou aankondigen, de franchise officieel onthuld dat ze van het New Orleans Pelicans zal worden ... en laat zich van zijn nieuwe logo.

eigenaar Tom Benson kondigde de verandering donderdag (24 januari ), een naam die de cultuur en de vastberadenheid van de Gulf Coast regio zal vertegenwoordigen, terwijl ook het meest dringende initiatief van de kust restauratie en het behoud van de natuur Louisiana symboliseert.

het team, echter, zal de Hornets blijven gedurende het seizoen 2016-13, voordat hij de Pelikanen volgend seizoen. ? Benson introduceerde nieuwe logo's van het team, evenals kleurenschema tijdens de bekendmaking.

"Toen we het basketbalteam kocht, was het een prioriteit om de naam te veranderen in onze cultuur, onze gemeenschap en onze vastberadenheid te weerspiegelen. The Pelican doet dat ", zei Benson, die ook eigenaar is van NFL franchise, de New Orleans Saints. "Onze regio heeft hard geraakt in de afgelopen jaren en het enige dat opvalt is de veerkracht en vastberadenheid om comeback, om te vechten en te overwinnen. The Pelican symboliseert dat. De synergie van deze naam, deze vogel en de toekomst van onze staat en regio met elkaar verweven zijn en in drie, vijf, tien jaar vanaf nu, zal het niet alleen te zijn van een naam van een sport-franchise, maar het zal ook het gezicht van de voortdurende herstel van onze regio. Wij zullen gezond habitats, niet alleen voor de bevordering onze jeugd maar voor onze gemeenschap, onze kust en onze dieren in het wild. De naam Pelikaan zal dat doen. Het is meer dan een naam. Het vertegenwoordigt onze manier van leven. "

De Pelikanen 'kleuren blauw, goud en rood. primaire kleur van het team, blauw, wordt genomen uit Louisiana state vlag. En, is goud gedeeld voor zowel de pelikanen en Heiligen, het verenigen van de organisatie, terwijl het vieren van de levendige leven van New Orleans en de vele feesten (goud is ook een algemeen aangetroffen kleur op de "kroon" van de pelikaan). Rood staat voor broederschap en is een indicatie van de bloedvoorziening van de moeder pelikaan en de levendige kleuren onder de pelikaan de keel. Alle drie de kleuren zijn te vinden op de stad New Orleans vlag.

nieuwe uniformen van het team moeten nog worden onthuld. Een beperkt aantal merchandise Pelicans reeds vrijgegeven bij de Hornets team winkel, HornetsNestOnline.com. Voor meer info, bezoek PelicansNBA.com.