US Dollar  Euro  GB Pound  Australian Dollar  Svenska Kronor  Danske Kroner

doeltreffend laatste echte Nike Free tr fit mannen loopschoenen online groen zwarte hete koop goedkope hcc0708

Prijs:€190.83  €96.76

Maak keuze:

 • UK 4=US 5=EU 37
 • UK 12=US 13=EU 47
 • UK 3=US 4.5=EU 36
 • UK 5=US 5.5=EU 38
 • UK 6.5=US 7=EU 40
 • UK 6=US 6.5=EU 39
 • UK 7.5=US 8=EU 41
 • UK 8=US 8.5=EU 42
 • UK 9=US 9.5=EU 43
 • UK 9.5=US 10=EU 44
 • UK 10.5=US 11=EU 45
 • UK 11=US 11.5=EU 46


 • Model: producten 2522
In winkelwagentje: decreaseincrease    

 • Product informatie
Deze week, BallerStatus.com kreeg toestemming om te gaan zitten voor een een-op-een interview met de recente Daytona 500 winnaar toegekend, Dale Earnhardt Jr. We schopte woensdag (5 maart) met de onthulling van Dale Jr's nieuwe No. 88 Mountain Dew kickstart Chevrolet SS, die de NASCAR bestuurder zullen strijden in deze zondag (9 maart) aan de Kobalt 400 in Las Vegas.

de nacht van feestelijkheden begonnen met een knal met een menigte in de rij om een ??glimp van Dale Jr buiten te vangen Sin City's Planet Hollywood. Na de verschijning, werd de menigte rally in een parade onder leiding van Dale Jr., allemaal in de aanloop naar een after party receptie om dop van de night.?Continue aan onze interview met Dale lezen.

Wat zijn enkele van de uitdagingen je hebt voorbereid in te gaan op uw Kobalt 400 race in Las Vegas?

Vegas heeft een aantal opmerkelijke hobbels krijgen in bocht één en twee. Er is niet veel regen hier, maar als de regen komt, het beweegt het vuil rond onder het asfalt waardoor de hobbels te veranderen en meer uitgesproken - het toevoegen van karakter en uniciteit aan het spoor. Het is een leuke uitdaging uitzoeken hoe comfortabel rond die hobbels te krijgen en behouden van een goede snelheid om elke hoek en draaien.

Het is interessant om alle variabelen die tijdens een race in het spel komen te noteren. Is er veel verschil tussen de ene baan naar de andere?

We lopen onze auto's 1/16 van een inch van de grond en elke hobbel en spleet op de weg wordt opgemerkt. De hobbels krijgen meestal slecht over elke tunnel, waar het vuil bezinkt, en ze zijn altijd op verschillende locaties, afhankelijk van de baan. Vegas heeft eigenschappen die het een uitdaging te maken, maar het is een leuke uitdaging.

U heeft onlangs won de Daytona 500 voor de tweede keer in je carrière. Leg uit hoe je je voelde met de overwinning, en als je ooit had gedacht opnieuw winnen van het na 10 jaar.

We renden de tweede plaats in de Daytona 500 drie van de laatste vier races daar. Ik voelde me als we bleef proberen, zouden we een overwinning te krijgen, maar je weet nooit. Ik was zeer tevreden dat ik heb het een keer en dat zou mijn lot zijn. Te hebben gewonnen het ooit was een droom, om te winnen het twee keer was gewoon niet van deze wereld. Het is een once in a lifetime kans die twee keer is er gebeurd met me, ik voel me erg gezegend.

Wat zijn je gevoelens ten opzichte van de recente aankondiging van wijzigingen in de Sprint Cup playoff-formaat?

Het zet echt de nadruk op het winnen. Er zijn 16 plaatsen we allemaal proberen om te racen voor. Als je niet wint, moet je, ongeacht de strijd over de resterende twee of drie posities van de punten. Als je niet wint kun je niet krijgen.

Leg uw partnerschap met Mountain Dew en hoe de Cardboard Rodeo video en Super Bowl "Dale Call" commerciële stand kwam.

Pepsi is een partner van Hendrick Motor geweest sporten jarenlang. Toen ik besloot om te komen en te werken met Rick, Mountain Dew was zeer positief en enthousiast om een ??deel van het zijn. Toen ze sprak met ons over het doen van de "Cardboard Rodeo," Ik wist dat we zouden gaan om een ??ontploffing te hebben. Ze waren niet bedoeld voor mij om daadwerkelijk deel te nemen in het, maar ik dacht: Wat heb je aan dit als ik het niet ben betrokken bij? Dus op het laatste moment, ik sprong op de bobbie mobiele en nam het voor een spin. Dat is wat er leuk is aan Mountain Dew, ze zijn edgy en doe leuke dingen. Je krijgt om plezier te hebben en te communiceren met mensen en je fans.

Wat is je favoriete functie en / of aspect van de Chevrolet SS? Hoe denk je dat het geeft je een voorsprong op andere bestuurders?

Sinds ik begon, ik reed Chevrolet. Ze zijn de meest succesvolle, naar mijn mening, en ze geven me de beste kans om te winnen. Ik zou eerder met hen te werken dan welke andere fabrikant.

Welke muziek luister je tijdens het rijden tijdens uw reguliere woon-werkverkeer?

Ik ben een grote fan van de band genaamd Brand New. Ze hebben ongeveer vier of vijf albums in de laatste tien jaar of zo. Ik ook genieten van Twenty One Pilots. Die twee bands echt samenvatten mijn muzikale smaak op het moment.

Wat zijn uw gedachten over modemerken nemen van inspiratie uit Nascar team shirts?

Het is leuk als je iets van je sport crossover naar de mainstream te zien. . Het is een grote klopje op de rug

Photo credit: Armando Vargas voor BallerStatus.com